Vuoden 2023 Lentopelastaja-lehti julkaistu

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että muutaman välivuoden jälkeen Lentopelastusseura on tuonut takaisin odotetun Lentopelastaja-lehden! Uusi lehti on pullollaan mielenkiintoisia artikkeleita ja ajankohtaisia aiheita.

Tutustu uusimpaan lehteen ja lue kiinnostavia juttuja muun muassa Palosuojelurahastosta, jonka visiona on toimia tehokkaana paloturvallisuuden edistäjänä. Pääset kurkistamaan myös seuran viimeaikaisiin harjoituksiin, jotka ovat olleet hyviä kertauksia lentopelastustoimintaan ja kouluttanut kuusi uutta lentosammutuspäällikköä.

Lehdessä myös Pohjois-Suomen aluehallintoviraston Anna Mattila kertoo metsäpalojen tähystystoiminnasta ja uudesta yhteistoimintahankkeesta, johon olemme hakeneet rahoitusta Palosuojelurahastolta. Eikä siinä vielä kaikki – pääset kurkistamaan myös koulutuksemme uudistukseen ja siihen, miten olemme kehittäneet verkkopedagogista osaamistamme vastataksemme entistä paremmin koulutustarpeisiin.

Lentopelastaja-lehti on lähetetty myös jäseniemme koteihin. Ole osa Lentopelastusseuran yhteisöä ja pysy ajan tasalla lentopelastuksen maailmasta uuden lehden avulla. Lehti on täynnä tietoa, tarinoita ja kuvia, jotka tuovat lentopelastustoiminnan lähemmäksi lukijaa.

Lentopelastaja-lehteä saa nyt toimistoltamme jaettavaksi, lisäksi siitä on olemassa myös verkkoversio täällä.

Hyviä lukuhetkiä!