Valtuusto kokoontui syyskokoukseen

Suomen Lentopelastusseuran valtuusto kokoontui lauantaina 23.10. sääntömääräiseen syyskokoukseen ja seminaariin. Syyskokouksessa päätettiin sääntömääräisistä asioista, kuten vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä täydennettiin hallitusta erovuoroisten osalta.

Ensi vuonna Lentopelastusseura tulee erityisesti toiminnassaan kehittämishankkeisiin. Ne koskettavat mm. ICT-sektoriamme järjestelmäintegraation parantamisen, verkkokoulutuksien ja niiden ratkaisujen sekä miehittämättömän ilmailun kehittämisen osalta. Tämän lisäksi ilmatoimintojen asiantuntijana käymme jatkuvaa vuoropuhelua yhteistyöviranomaisten ja -kumppaneiden kanssa. Näitä teemoja silmällä pitäen valtuusto kävi hyvän suuntaviivoja kehitykselle asettavan keskustelun seminaarissaan.